Bezig met laden...

>>

Wat doen we?

Verbeelden van vastgoed kan op veel verschillende manieren. Wij zijn sterk in het vertalen van architectuur en interieurarchitectuur in realistische 3D impressies die gebruikt kunnen worden in diverse uitingen zoals brochures, bouwborden, affiches of het inrichten van websites ter promotie van vastgoedprojecten.

Naast het maken van 3D impressies zijn we continue aan het zoeken naar nieuwe producten en toepassingen. Momenteel is Augmented Reality (AR) één van onze speerpunten. Deze techniek zorgt ervoor dat 3D modellen als een Virtuele Maquette bekeken kunnen worden op nagenoeg iedere smartphone of tablet (iPhone, iPad, Android). Deze techniek is niet alleen voor architectuur, zoals woningen en stedebouwkundige plannen, in te zetten, maar ook technische producten en meubels kunnen met deze AR techniek goed bestudeerd en beoordeeld worden.

Een ander speerpunt zijn onze 360° Panorama’s. Deze 360° Panorama’s worden door ons samengevoegd tot een aantrekkelijke Virtual Tour, welke ook volledig compatible is met smartphones en tablets. Hierdoor kunnen onze klanten eenvoudig door hun plan navigeren. Een Virtual Tour is bijzonder goed te combineren met onze exterieur en interieur impressies. Als deze beelden ook nog worden aangevuld met goede verkoopplattegronden en situatietekeningen kan men zich perfect voorstellen hoe het ontwerp uiteindelijk gerealiseerd zal worden.

Naast het maken van 3D visualisaties kunnen we ook 360° fotografie verzorgen. Ook deze panoramafoto’s kunnen we samenvoegen tot een virtuele rondleiding. Voor woningen en appartementen is dit een goede manier om een helder beeld naar buiten te brengen van de ruimtelijke kwaliteit van het interieur. 

Ons brede en gevarieerde klantenbestand, bestaande uit architecten, interieurarchitecten, projectontwikkelaars en makelaars weten ons inmiddels goed te vinden. We zijn zowel regionaal als internationaal actief. Hierdoor hebben we van Groningen tot Dubai en van Canada tot India projecten mogen visualiseren. Van particuliere woningen tot luchthaven-interieurs voor grote ontwikkelaars en de retailbranche. Kortom nagenoeg iedere vorm van (3D) visualiseren is bij ons in goede handen, waarbij een uitmuntende kwaliteit en service altijd voorop staat. 

Indien er aanvullende vragen zijn, neem gerust contact met ons op. We staan altijd open voor nieuwe invalshoeken.