Bezig met laden...

>>

Wie zijn we?

Architectuurproducties is een 3D Visualisatie bureau dat zich bezig houdt met het vervaardigen van Artist Impressions voor architectuur, interieurarchitectuur en productvisualisaties, sinds 1993 gevestigd in Eindhoven. Onze focus ligt met name op vastgoedpromotie in brede zin.

Impressies alleen zijn vaak niet meer voldoende om projecten op de juiste manier onder de aandacht te brengen. Architectuurproducties biedt u daarom ter ondersteuning van uw projecten een complete range van producten om dit te doel te bereiken. Denk hierbij aan de nieuwste (mobiele) technieken van Augmented Reality, 360° panorama’s en complete Virtual tours. Al deze producten kunnen met elkaar worden gekoppeld tot een totaal product. Ook voor Animaties, sfeerplattegronden en Artist impressions bent u bij Architectuurproducties aan het juiste adres.

Als team, met diverse archtergronden, zijn we in staat om u de producten te bieden die aansluiten bij de wensen van deze tijd.

Hallo! ik ben:

Luciën  Havermans, Eigenaar

Verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken binnen Architectuurproducties. Gestudeerd aan de PTH (bouwtechniek) en Academie van Bouwkunst te Tilburg. Hierdoor heb ik grote affiniteit met bouwtechniek, architectuur en presentatietechnieken, met name de 3D kant van het presenteren. Altijd ben ik op zoek naar nieuwe middelen om vastgoed aantrekkelijk en inzichtelijk te verbeelden.

Mail mij
Hallo! ik ben:

Jeannine  Pladdet, Interieur- en grafisch vormgeefster

Als Interieurvormgever geef ik advies op gebied van woninginrichting en sfeer- en kleur die het interieur moet uitstralen. Inspiratie krijg ik door nieuwe ontwikkelingen op interieurgebied, architectuur en beeldende kunst. Verder verzorg ik de handmatige tekeningen binnen architectuurproducties, deze zijn vooral ten behoeve van de sfeerplattegronden.

Mail mij
Hallo! ik ben:

Joris  Dekkers, Visualiser / Virtual Tour specialist

Tijdens mijn opleiding bouwkunde ben ik 1999 hier begonnen als stagiair. Inmiddels zijn we enige tijd verder en ben ik nog steeds actief op 3D gebied. Mijn bouwkundige achtergrond in combinatie met mijn hobby fotografie is de perfecte match voor het visualiseren van uw specifieke wensen. Ook (technische) productivisualisaties en animaties bieden genoeg uitdaging om hier voor de volle 100% voor te gaan. Door mijn achtergrond, praat ik dezelfde taal als u, als klant. Dat is zeker zo makkelijk.

Mail mij
Hallo! ik ben:

Mounir  Slimane, Visualiser

Na een prettige stage en het afronden van mijn opleiding interieur en exterieur aan het Sint Lucas, ben ik in 2005 aan de slag gegaan bij Architectuurproducties. Mijn expertise ligt in het vervaardigen van Artist Impressions en animaties variërend van architectuur tot producten en met mijn inmiddels jarenlange ervaring kan ik steeds beter en flexibeler de wens van de klant visualiseren.

Mail mij
Hallo! ik ben:

Rik  Swanen, Interieur vormgever / Visualiser

Door mijn opleiding aan de kunstacademie in Antwerpen pak ik iedere visualisatie creatief aan, met interieurvisualisaties als specialisme. Ik ga, gericht op de doelgroep, aan de slag om uw ideeën visueel 'tot leven' te laten komen.

Mail mij
Hallo! ik ben:

Koen  Appelo, Visualiser / AR specialist

Tijdens mijn studie International Game Architecture and Design aan de NHTV te Breda heb ik een prettige en leerzame stage periode gehad bij Architectuurproducties. Tijdens mijn stage en met mijn afstudeer project ben ik gerold in het visualiseren en het creëren van virtual reality en Augmented Reality (AR). Deze 2 speerpunten kan ik hier uitdiepen om, naast de traditionele impressies, ook interactieve presentaties te maken.

Mail mij